Kwaliteitsborging voor bouwprojecten

Kwaliteitsborging

Home / Kwaliteitsborging

Borg Expert

Uw partner in kwaliteitsborging

Bouwen, verbouwen, en renoveren in Nederland verandert met de introductie van de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Bij Borg Expert zijn we klaar om u te begeleiden door deze veranderingen en uw bouwproject te waarborgen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Wie zijn wij

Bij Borg Expert zijn we meer dan alleen een team van vakmensen. We zijn uw betrouwbare partner bij het waarborgen van de kwaliteit van uw bouwproject, van het initiële ontwerp tot aan de sleuteloverdracht. Of u nu een particuliere opdrachtgever bent of een professional in de bouwsector, wij bieden ondersteuning met technische expertise, praktische kennis en toewijding.

Kennismaken?

Kwaliteitsborging
Keurmerk

Wat is kwaliteitsborging?

Onder de huidige Nederlandse wet- en regelgeving moet elk bouwwerk voldoen aan strenge kwaliteitsvoorschriften. Borg Expert zorgt ervoor dat uw project aan al deze voorschriften voldoet gedurende het gehele bouwproces. Van het opstellen van een borgingsplan en risicobeoordeling tot kwaliteitscontroles op de bouwplaats, wij zijn toegewijd aan het waarborgen van de hoogste bouwkwaliteit.

Wkb en Borg Expert: Uw vertrouwde partner

Met de invoering van de Wet Kwaliteitsborging verandert het landschap van bouwtoezicht. De overheid streeft naar een verbeterde bouwkwaliteit, een sterkere positie voor opdrachtgevers, en vermindering van faalkosten. Als gecertificeerde partij volgens de KiK-Tool van KOMO, zijn wij uw deskundige partner om aan deze eisen te voldoen.

Certificering

KOMO-Keurmerk: Bewijs van kwaliteit

Onze borg experts leveren borgingsplannen op volgens het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is het bewijs voor kwaliteit in de bouw en infrastructuur. Met een KOMO-productcertificaat kunt u er zeker van zijn dat uw project voldoet aan alle technische specificaties en eisen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de Wet Kwaliteitsborging? We komen graag met je in contact! Meer weten over komo certificaat? Lees verder op komo.nl

KOMO-keurmerk
0
Kennismaking
0
Advisering
0
Opstellen borgingsplan
0
Toezicht
0
Gereedmelding
De juiste keuze

Waarom Borg Expert?

Kwaliteitsborging
Kwaliteitsborging
Contact

Neem contact op voor een succesvol Wkb-Proces

Bent u voorbereid op de Wkb? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar een succesvol Wkb-proces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van samenwerken met Borg Expert.