Onze oplossingen

Oplossingen

Home / Onze oplossingen

Oplossingen

Voor opdrachtgevers

Onze gecertificeerde kwaliteitsborgers borgen een bouwproject van a tot z. Wij voeren een uitgebreide bouwtoets uit, beginnend met het opstellen van een borgingsplan en risicobeoordeling onder het KOMO-Keurmerk. Daarnaast houden wij toezicht op de bouw, zorgen we voor de certificering en verstrekken we de eindverklaring.

Samen met onze beste kwaliteitsborgers doorlopen onze opdrachtgevers het proces van bouwtechnische toetsing. Deze professional heeft oog voor het belang van het project maar zoekt ook naar praktische oplossingen voor alle betrokkenen.

Kennismaken?

Kennismaking
Advisering tijdens ontwerpfase
Opstellen borgingsplan en risicobeoordeling
Toezicht op de bouw door onze experts
Verklaring i.c.m. geactualiseerd borgingsplan

Oplossingen

Voor gemeentes

Ontdek de kracht van samenwerking met Borg Expert als uw betrouwbare partner in de wereld van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb). Wij begrijpen dat gemeentes staan voor een uitdaging om deze wet soepel te implementeren. Wij bieden daarom een unieke oplossing aan: detachering van onze gecertificeerde experts aan uw gemeente om te ondersteunen.

Met diepgaande kennis op het gebied van de Wkb, brengen onze specialisten niet alleen expertise, maar ook een frisse en proactieve benadering. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen of het bieden van hands-on ondersteuning, wij staan klaar om uw gemeente te begeleiden naar een succesvolle werkwijze omtrent de Wkb. Kies voor onze Borg Experts en ervaar de voordelen van onze toewijding, flexibiliteit en praktische aanpak. Neem vandaag nog contact op met ons voor de mogelijkheden.

Kennismaken?

Kennismaken

Samen naar een succesvol bouwproces

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze Kwaliteitsborging?
We komen graag met u in contact!